Referens

    

 

Torbjörn Larsson Behöver man hjälp med stenarbeten kan jag varmt rekommendera Sami och hans personal på Stenblixten i Alvesta. Från det jag ringde Sami har det varit trevligt och korrekt bemötande från början, kort sagt raka rör. Han har stått för det han sagt och lovat från första stund. Han tog genast tag i uppdraget jag hade att stensätta framsidan på min mors marklägenhet i Sandsbro. Han lämnade en seriös offert på pris och hur och när arbetet skulle genomföras och har sedan bistått med fackmannamässiga råd och förslag om saker vi kanske inte tänkt på.
När vi nu ser slutresultatet av Stenblixtens arbete kan vi inte annat än konstatera att det är professionellt och perfekt utfört av kunniga och seriösa yrkesmän. Mamma är nu så glad för sin nya fina framsida! Stort tack för ett till punkt och pricka väl utfört jobb!

Även om jag bor i Halmstad, ska jag nån gång göra nått markarbete här vet jag vart jag ska vända mig. Ni gjorde en fantastiskt fin framsida åt min mamma i våras i Sandsbro. Ni håller också det ni lovar.
Ni är bara bäst hoppas ni har det bra!